Tuesday, December 30, 2008

Yes Man & Ip Man

A very funny movie as expected from Jim Carrey yeah!!!! must see movie!

Worth buying the Original DVD copy.








This movie (Ip Man) which stars my hero Donnie Yen( huwarggh!!) is a great one! Can't stop screaming in the cinema maa, eventhough I'm on the 2nd front seat (sakit tengkuk maa). What makes it more interesting is that it's historical (worth a best picture nominee yeah) ahah

Woth buying the original Blue Ray copy (to have an extra feeling of the super fast punch) yeah!!

6 comments:

donut said...

sokat
ko tgk sorg2 ke ape?
org lain pun jerit jgk tak?

ko ni ade man-crush kat donnie yen ke ape?

ira zaki said...

sokat..
apsal ko tak suke nak ajak kitorg tgk wayang same?
kitorg pun suke tgk movie..
leh debat nagn ko...
ngeh3...

teyha! said...

macam la tinggi sgt yang sakit tengkuk sbb duk depan tu. haha.

Sokat said...

cet! saket gak ah teyha!!

donnie yen hero aku ah!!

ko ske gak ke dua2 movie tu yeah!! mmg best bangat!

teyha! said...

tak pun. haha. tp aku nak tgk yes man di dvd. aku kedekut, tak nak bayar tiket cinema. haha.

PuakaDariPatpong said...

i dont like english movies. e.o.s